ҚАЗАҚ ТІЛІНІҢ ҚАЗІРГІ ҚОЛДАНЫСЫНЫҢ НЕГІЗГІ БАҒЫТТАРЫ - Смағұлова, Гүлдархан ("МӘҢГІЛІК ЕЛДІҢ МӘҢГІЛІК ТІЛІ" Халықаралық симпозиум материалдары/ THE ETERNAL LANGUAGE OF THE ETERNAL NATION international symposium, 2016)
Қазақ тілі қазір ғылым мен білімінің, ақпараттың, мемлекеттік ісқағаздарының, әлеуметтік-мәдени қарым-қатынастың тіліне еркін араластын деңгейге толық жетті деп, кесіп айтуға болмайды. Basic modern directions of the Kazakh language are using in the article.
Keywords: қазақ тілі; негізгі бағыттары; kazakh language; basic modern directions of the kazakh language; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education