Ауылдық аумақтарды инклюзивті жоспарлау бойынша тәжірибелік оқу құралы - (:unkn) unknown (Бұл басылым Еуропалық Одақтың қаржылық қолдауымен дайындалды. Басылымның мазмұнына GDSI Limited жеке жауапкершілік алады және еш уақытта Еуропалық Одақтың көзқарасын білдірмейді., 2016)
Тәжірибелік оқу құралы өз кезегінде қаржы қорларын жергілікті қажеттіліктерді қанағаттандыруға жұмсауға бағыттауға мүмкіндік беретін, ауылдық аумақтарды инклюзивті жоспарлау үдерісін енгізуге талпынатын Қазақстанның барлық округтері немесе ауылдары үшін әзірленді. Тәжірибелік оқу құралының негізіне ЕО «Қазақстанның өңірлік дамуы» жобасы шеңберінде алынған табысты тәжірибе салынған. Тәжірибелік оқу құралында Қазақстанның ауылдық аумақтары үшін жақсы үйлесетін әдіс жазылады.
Еуропалық Одақтың Қазақстан Республикасына арналған «Ынтымақтастықты дамыту құралы – 2012» ұлттық бағдарламасы
«Қазақстанның өңірлік дамуы» жобасы
Keywords: Ауылдық аумақтар; инклюзивті жоспарлау; Ауылдық аумақтарды инклюзивті жоспарлау; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science