НУ КІТАПХАНАСЫНЫҢ ПАЙДАЛАНУШЫЛАРҒА КЕҢЕЙТІЛГЕН ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ ТӘЖІРИБЕСІ: КІТАПХАНАЛЫҚ БАҒДАРЛАМАЛАР МЕН ІС-ШАРАЛАРДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ СТРАТЕГИЯЛАРЫ - Арыстанова, Ләззат; Үсенова, Гүлнұр (НУ Кітапханасы, 2023)
НУ Кітапханасының пайдаланушыларға кеңейтілген қызмет көрсету тәжірибесі: Кітапханалық бағдарламалар мен іс-шараларды ұйымдастыру стратегиялары
Keywords: Type of access: Open Access; НУ Кітапханасы; іс-шаралар