Аудандық маңызы бар қала, ауыл, кент, ауылдық округ әкімдеріне арналған әдістемелік ұсыныстар: тәжірибелік нұсқаулық - (:unkn) unknown (GDSI Limited жеке жауапкершілік, 2016)
Бұл Әдістемелік ұсыныстар ауыл әкімдері мен олардың командаларына әкімшілік және қаржылық міндеттерді орындауда, азаматтармен өзара әрекеттесуде және қызметтерді ұсынуда жәрдемдесетін болады.
Еуропалық Одақтың Қазақстан Республикасына арналған «Ынтымақтастықты дамыту құралы – 2012» ұлттық бағдарламасы
«Қазақстанның өңірлік дамуы» жобасы
Keywords: аудандық маңызы бар қала; ауылдық округ; әдістемелік ұсыныстар; Қазақстанның өңірлік дамуы; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science