ҚАЗАҚ ТІЛІН ОҚЫТУДЫҢ ЭЛЕКТРОНДЫ НҰСҚАЛАРЫ - Жардаев, Мейрам ("МӘҢГІЛІК ЕЛДІҢ МӘҢГІЛІК ТІЛІ" Халықаралық симпозиум материалдары/ THE ETERNAL LANGUAGE OF THE ETERNAL NATION international symposium, 2016)
Қазақстан – егемендігін 25 жыл бұрын алған, жас республика, алайда біздің еліміздің тарихының тереңдігі ғасырлардай. Тіл – ел байлығы, асыл қазынам деп бекер айтпаған, тілі жоғалған елдің болашағы бұлтты. Қазақ тіліміз анадан балаға, ұстаздан шәкіртке ауызекі айтылып, қаламмен қағазға жазылып үйретіліп келген. Есік алдында XXI ғасыр, білім мен озық технология ғасыры. In this research online learning of Kazakh language was studied. These days there are several Kazakh language learning online web sites, and they were tested for how they are easy to follow, their effectiveness, what kind of people can learn from them and what exactly they can learn; furthermore, they were compared with some other language learning web sites.
Keywords: қазақ тілін оқытудың электронды нұсқалары; kazakh language learning online web sites; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education