ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДА 2015–2020 жж. БІЛІМ БЕРУДІ РЕФОРМАЛАУДЫҢ СТРАТЕГИЯЛЫҚ БАҒЫТТАРЫН ЖҮЗЕГЕ АСЫРУ - Сағынтаева, Аида; Бриджес, Дэвид; Кэннинг, Мэри (My University, 2014)
«Қазақстан Республикасының 2015-2020 жылдарға арналған білім беру жүйесін реформалаудағы стратегиялық бағыттарды әзірлеу» жобасының бірінші кезең бойынша (2013 ж.) қорытынды есебі Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрлігінің тапсырысы бойынша Назарбаев Университеті Жоғары білім беру мектебімен іске асырылды. Аталмыш ғылыми жұмыстың негізгі мақсаты - білім беру жүйесінің мықты және осал тұстарын анықтау, сонымен қатар кейіннен білім беру саласының барлық деңгейлерін модернизациялау үшін Қазақстан Республикасы білім беру жүйесінің диагностикасын өткізу.
ДИАГНОСТИКАЛЫҚ ЕСЕП
Keywords: білім беру жүйесін реформалау; ДИАГНОСТИКАЛЫҚ ЕСЕП; Жоғары білім беру мектебі; жоғары білім